De grønne tureneVelkommen til DE GRØNNE TURENE  i 2016

 - i år også to turer i Sandefjord og to turer i Stokke

La deg inspirere av turbeskrivelser, kart og bilder fra alle de grønne turene!

Takk til Inese Linuza og Inger Line Brikeland som har gått alle turene, tatt de fine bildene og har laget denne flotte presentasjonen av de grønne turene. 

Last ned og skriv ut de grønne turene her

Fjorårets Grønne turer var en stor suksess. Det er tydelig at folk i Andebu liker svært godt å gå på tur. Folk liker seg i skog og mark, men var enda ivrigere på det tre ekstraturene som ble arrangert i forbindelse med Friluftslivets år. For sistnevnte var det lagt inn et lite konkurranseelement som  fikk mange opp av sofaen.  I alle de 13 gjestebøkene som var lagt ut finner vi over 6300 underskrifter. Ganger vi opp den avstanden og den tiden de som signerte har brukt på disse turene, kommer vi godt over 20.000 km. Dvs. 5 ganger tur/retur fra Andebu - Nordkapp. Til sammen var turgåerne i farta over 7500 timer. Dette må det bli mye god folkehelse og trivsel av!

De grønne turene 2016 har også fått en ny vri. Vi tyvstarter samarbeid med Stokke og Sandefjord og inviterer alle innbyggere  til  å bli bedre kjent i din nye kommune!

Det er fortsatt 10 turer, men disse er fordelt med to i hvert av sogna i vår kommune, to i Stokke og to i Sandefjord kommune. De seks turene i Andebu er gjennomført på tradisjonell måte, mens turene i de to andre kommunene følger kjente turstier slik at det er lett å finne fram.

Arket til De grønne turene 2016 er lagt ut i kommunene, bibliotekene, sportsbutikker mm.

 

 

 

 

 

 

Andebu kommune -  postmottak@andebu.kommune.no - Sentralbord: 33 43 81 00 - Andebu sentrum 1, 3158 Andebu - Utviklet av Sem & Stenersen Prokom