De grønne tureneVelkommen til DE GRØNNE TURENE  i 2016

Årets grønne turer vil være tilgjengelig fra 13. april 2016

 - i år også to turer i Sandefjord og to turer i Stokke

Velkommen til offisiell åpning  på Bjørndal i Andebu søndag 24.april kl. 14 !

Last ned og skriv ut de grønne turene her

Fjorårets Grønne turer var en stor suksess. Det er tydelig at folk i Andebu liker svært godt å gå på tur. Folk liker seg i skog og mark, men var enda ivrigere på det tre ekstraturene som ble arrangert i forbindelse med Friluftslivets år. For sistnevnte var det lagt inn et lite konkurranseelement som  fikk mange opp av sofaen.  I alle de 13 gjestebøkene som var lagt ut finner vi over 6300 underskrifter. Ganger vi opp den avstanden og den tiden de som signerte har brukt på disse turene, kommer vi godt over 20.000 km. Dvs. 5 ganger tur/retur fra Andebu - Nordkapp. Til sammen var turgåerne i farta over 7500 timer. Dette må det bli mye god folkehelse og trivsel av!

De grønne turene 2016 får også en ny vri. Vi tyvstarter samarbeid med Stokke og Sandefjord og inviterer alle innbyggere  til  å bli bedre kjent i din nye kommune!

Det blir fortsatt 10 turer, men disse fordeles med to i hvert av sogna i vår kommune, to i Stokke og to i Sandefjord kommune. De seks turene i Andebu vil bli gjennomført på tradisjonell måte, mens turene i de to andre kommunene vil følge kjente turstier slik at det er lett å finne fram.

Arket til De grønne turene 2016 blir lagt ut i kommunene, bibliotekene, sportsbutikker mm og vil være er tilgjengelig fra 13.april! 

 

 

 

 

Andebu kommune -  postmottak@andebu.kommune.no - Sentralbord: 33 43 81 00 - Andebu sentrum 1, 3158 Andebu - Utviklet av Sem & Stenersen Prokom